Verantwoord

Met expertise, visie en gedrevenheid geven we invulling aan onze ambities. We werken met eerlijke, duurzame materialen. Met toewijding voor het vak en respect voor ons cultuurgoed.

Werkplaats

Lange tijd was het bedrijf gevestigd in de schuur van een boerderij te Spijkenisse. Deze schuur was geheel ingesteld op de werkzaamheden. Gezien de meer centrale ligging (gezien de werkzaamheden richting Zeeland) en de betere bereikbaarheid, is het bedrijf in de zomer van 2020 verhuisd naar Stellendam. Na een jaar in een kleinere werkplaats actief geweest te zijn, staat er nu een prachtige ruime werkplaats aan de Pampus te Stellendam. Bij de bouw van deze werkplaats is volledig rekening gehouden met de molenmakerij. De komende tijd worden nog werkzaamheden aan de loods en het terrein uitgevoerd. Wanneer dit klaar is, is de loods uitgerust met een kantine, kantoor en ruime vergaderruimte.

  • Verantwoord1
  • Verantwoord2
  • Verantwoord3

Passie voor molens

Voor het behoud van onze molens en monumenten, maar ook voor het behoud van onze natuur werkt Molenmakerij Grinwis uitsluitend met authentieke, duurzame houtsoorten met FSC keurmerk zoals o.a. eiken, iepen, Billinga en Russische lariks. Veiligheid tijdens de projecten heeft onze hoogste prioriteit.

erm-logoPersoneel van Molenmakerij Grinwis wordt in eigen huis opgeleid voor het vak molenmaker. Niet voor niets draagt Molenmakerij Grinwis het ERM kwaliteitskeurmerk, een erkenning van de ‘Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg’ waar wij trots op zijn.

logo molenmakerij

logo en link naar erm stichting

Werkplaats

Pampus 9
3251 ND Stellendam

Telefoon | email

T: 0187-602288
M: 06-11492026
info@molenmakerijgrinwis.nl

Postadres

Bernhardstraat 24
3248 AD Melissant

Search

logo molenmakerij grinwis