Contactgegevens Molenmakerij

Benieuwd wat Molenmakerij Grinwis voor u kan betekenen of wilt u meer informatie? Dan nemen we graag contact met u op.

Molenmakerij Grinwis B.V.

Werkplaats:
Pampus 9,
3251 ND Stellendam

Postadres:

Bernhardstraat 24,
3248 AD Melissant

T: 0187-602288
M: 06-11492026 (Jan)
M: 06-11261464 (Jolieke)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JG Monumentaal Advies

Naast het restaureren en onderhouden van molens en monumenten kunnen wij u vanaf 1 januari 2021 ondersteunen bij het maken van onderhoudsplannen, het opstellen van subsidiedocumenten ed. Dit doen we als JG Monumentaal Advies. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Jan en Jolieke Grinwis

T: 0187-602288
M: 06-11492026 (Jan)
M: 06-11261464 (Jolieke)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie is wie?

Jan Grinwis

Mijn naam is Jan Grinwis. Ik ben een molenaar in hart en nieren. Al vanaf mijn twaalfde ben ik op zaterdag op de molen ‘De Zwaan’ te Ouddorp te vinden. Ook heb ik mijn diploma ‘Molenaar’ behaald (in 2006). Na de timmeropleiding heb ik een aantal jaren gewerkt bij Molenmaker Verbij en heb daar de beginselen van het molenmakersvak geleerd. Daarna ben ik in 2005 bij Wim Herrewijnen gaan werken. Hier heb ik mij verder gespecialiseerd. Ook ben ik weer gaan leren en ben in het bezit van mijn aannemersdiploma.
Samen met Jolieke, mijn vrouw, heb ik Molenmakerij Herrewijnen in juni 2017 overgenomen. Voor mij een droom die uitkwam! U zult vooral mij zien tijdens de afspraken, opleveringen, e.d. Samen met Ole, Hans en Michel werk ik in de werkplaats of op de molen.

Jolieke Grinwis

Mijn naam is Jolieke Grinwis. Sinds 2005 ben ik getrouwd met Jan Grinwis, een echte molenaar. We wonen in Melissant en hebben twee kinderen, Emma en Wessel.
Samen met Jan hebben we in juni 2017 het bedrijf, Molenmakerij Herrewijnen, overgenomen. Na jarenlang veel van Jan gehoord te hebben over de molens, weet ik er nu al aardig wat vanaf.
U zult mij niet vaak tegenkomen op de molen, ik ben degene ‘van kantoor’, zoals ze dat noemen. Ik regel de afspraken, administratie en beantwoord telefoontjes en e-mails. Ook verzorg ik de website en de facebook-pagina.

Hans den Uil

foto van Hans den Uil

Mijn naam is Hans den Uil. Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Dinteloord. Per 1 augustus 2018 ben ik in dienst bij Jan en Jolieke en leer ik het vak van molenmaker. Na 17,5 jaar in de interieurbouw/meubelmakerij gewerkt te hebben, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en deze vind ik bij Molenmakerij Herrewijnen. Ik heb binnen dit huiselijke bedrijf mijn plekje gevonden als molenmaker.
In mijn vrije tijd verbouw ik mijn huis, maak ik meubels voor in huis en voor de kinderen. Ook tuinier ik graag en help ik mijn buurman, die boer is.

Michel Dellebeke

foto van Michel Dellebeke

Hallo, ik ben Michel Dellebeke en woon in Ritthem. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door molens en ben ik er vrijwel dagelijks mee bezig.
Naast mijn werk bij de molenmakerij ben ik vrijwillige molenaar op molen de Hoed in Waarde en actief binnen diverse molenclubs.

logo molenmakerij

logo en link naar erm stichting

Werkplaats

Pampus 9
3251 ND Stellendam

Telefoon | email

T: 0187-602288
M: 06-11492026
info@molenmakerijgrinwis.nl

Postadres

Bernhardstraat 24
3248 AD Melissant

Search

logo molenmakerij grinwis